GETTING HERE

LOCATION

Fiesta Campestra 2022 vindt plaats op het dorpsplein van Schellebelle.
Dorpsplein SchellebelleDorp 09260 Schellebelle / WichelenBelgium
Google Maps ⟶
Het terrein is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen.

BY BIKE

Kom je met de fiets? Dat horen we graag! Gezond én goed voor het milieu. Je kan je tweewieler gratis parkeren aan de ingang van het festivalterrein of in de buurt van het centrum van Schellebelle.

By bus / By train

Het festivalterrein van Fiesta Campestra situeert zich op zo'n 1,5 km wandelafstand vanaf het station van Schellebelle. Dat is nog net geen 20 minuten stappen! Meer info vind je op belgiantrain.be.
Ben je geen treinfan en geef je liever de voorkeur aan De Lijn? Dat kan ook. Er bevindt zich een bushalte op slechts enkele voetstappen van het dorpsplein van Schellebelle. Je vindt alle informatie op delijn.be.

BY CAR

Het dorpsplein van Schellebelle ligt op amper een kwartier van de E40 vanaf de afrit in Wetteren. Parkeergelegenheid rondom het centrum is mogelijk, maar slechts beperkt. Je kan je gratis parkeren op en in de buurt van de festivalsite.
DIRECTIONS• Op de E40 neem je de afrit in Wetteren• Volg de N42 tot aan het kruispunt• Rijd hier rechtdoor en kom zo uit op de N417, die vervolgens uitmondt op de N416• Sla net over de spoorwegbrug rechts af en blijf telkens dezelfde baan volgen (N416)• Je komt automatisch uit op het dorpsplein van Schellebelle met aan je rechterkant de toegang tot het festivalterrein van Fiesta Campestra
Blijf altijd en overal up to date via wegenenverkeer.be.