GENERAL

 • MINIMUM AGE

  Er is geen minimum of maximum leeftijd: iedereen is welkom op Fiesta Campestra. Wel heeft elke aanwezige ouder dan 12 jaar een geldig festivalticket nodig. Er worden daarbij geen kortingen of speciale tarieven toegekend. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten altijd vergezeld zijn van een volwassene.

 • OPENING HOURS

  Fiesta Campestra 2022 gaat door op zaterdag 13 en zondag 14 augustus. Het festivalterrein opent de deuren op zaterdagavond om 19.00u en sluit op zondagnacht om 01.00u.

 • ENTRANCE

  Breng je ticket via je smartphone of op papier (geen kopie ervan) mee op de dag van het evenement. De QR-code wordt aan de ingang van de festivalsite door een van de aanwezige stewards gevalideerd en vervolgens omgeruild voor een textiel polsbandje. Elke bezoeker dient over zijn of haar eigen ticket te beschikken. Een ticket is slechts éénmaal geldig en kan dus maar één keer worden gescand.

 • FOOD & DRINKS

  De organisatie van Fiesta Campestra probeert altijd voldoende te voorzien in eten en drinken voor zijn festivalgangers. Naast de drankstanden met frisdranken, bier, wijnen en cocktails vind je ook verschillende eetkramen met allerlei soorten vleesgerechten.

 • VOUCHERS

  Eet- en drankbonnen zijn doorlopend aan de kassa te verkrijgen, vlakbij de inkom van de festivalsite. Je kan er je aankopen zowel contant als mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app. Zorg er wel voor dat je deze applicatie op je smartphone hebt geactiveerd alvorens je naar het festival komt. Scan de Payconiq QR-code aan de kassa en bevestig vervolgens de betaling met je pincode of vingerafdruk.
  Goed nieuws voor de cashers onder ons: er is een geldautomaat van Crelan beschikbaar schuin tegenover de ingang van het festivalterrein.

 • PLASTIC-FREE

  Om de afvalberg te verkleinen en het gebruik van plastic te vermijden, worden er herbruikbare bekers voorzien op het festivalterrein. De waarborg hiervoor wordt je kwijtgescholden, maar men rekent er wel op dat je deze bekers na gebruik en in een goede staat terugbezorgt aan een van de beschikbare togen. De organisatie levert evenwel de nodige inspanningen om achtergelaten bekers zo veel mogelijk op te halen en opnieuw schoon te maken.

 • FACILITIES

  Er bevinden zich propere wc's en plaszuilen op de festivalsite. Het sanitair is uitgerust met kraantjeswater om je handen te wassen en wordt op regelmatige tijdstippen gereinigd. Het gebruik van deze toiletten en het aanwezige toiletpapier is helemaal gratis.
  Wildplassen tegen omheiningen of standen is niet netjes. Dat doe je dus niet. Denk aan het milieu en de andere festivalbezoekers.

 • EARPLUGS

  Al jaren besteed Fiesta Campestra aandacht aan de oren van zijn festivalgangers. Men is zich bewust van de risico's op gehoorschade die te luide muziek of er te lang naar luisteren met zich meebrengt. Het is dus vanzelfsprekend dat de wettelijke geluidsnormen strikt door de organisatoren worden opgevolgd.
  Dankzij de bereidwillige medewerking van CM worden er gratis kwaliteitsvolle oordopjes ter beschikking gesteld aan iedere festivalbezoeker.

 • DRUGS & ALCOHOL

  Het bezit van drugs of andere verdovende middelen wordt niet getolereerd op Fiesta Campestra. De politie zal indien nodig gerichte controles uitvoeren aan de ingang van het festivalterrein.
  Het is verboden om aan bezoekers jonger dan 16 jaar alcohol te schenken van meer dan 0,5% vol, dus een pintje is geen optie. Het is verboden om aan minderjarigen tussen 16 en 18 jaar sterke drank te schenken. Bij mogelijke twijfel kan door de organisatie een identiteitsbewijs worden opgevraagd. Zelf alcohol meebrengen naar het festival is ten strengste verboden.

 • FIRST AID

  Als je hulp nodig hebt, bied je jezelf aan bij de hulppost van het Rode Kruis. Dit team van gespecialiseerde hulpverleners zet zich 3 dagen lang in voor het welzijn van alle aanwezigen. Via de signalisatie op het festivalterrein vind je onmiddellijk je weg naar de eerste hulp.

 • INAPPROPRIATE BEHAVIOR

  Fiesta Campestra is een festival waar iedereen welkom is, ongeacht het geslacht, de taal, politieke overtuiging, raciale of etnische oorsprong, religie of levensbeschouwing, handicap, beperking, leeftijd of seksuele gerichtheid. De organisatie verwerpt dan ook elke vorm van fysiek of verbaal geweld, pesterijen en respectloos gedrag.

 • LOST & FOUND

  Je verstand kwijt, een lief gevonden, of erger nog: geen sleutels meer? Rep je als de bliksem naar de infostand op het festivalterrein. Daar kan je komen ophalen wat je verloren bent, of afleveren wat niet van jou is. Voorwerpen die niet werden afgehaald tijdens het festival, kunnen op een later tijdstip worden opgevraagd via eb.artsepmacatseif%40ofni.

 • JOIN OUR TEAM

  Een dorpsfestival op poten zetten vraagt veel tijd, goesting en inspanning. Daarom zijn de organisatoren van Fiesta Campestra voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen willen steken. Stuur een e-mail naar eb.artsepmacatseif%40ofni of spreek tijdens het evenement een van de aanwezige medewerkers aan. Let wel, de organisatie betaalt onder geen enkele vorm een vergoeding voor de geleverde prestaties of arbeidsduur.

TICKETS

 • SALE POINTS

  Tickets zijn doorlopend verkrijgbaar in de online ticketshop op deze website. Surf naar de bestelpagina en volg de instructies op het scherm. De persoonlijke gegevens die je tijdens het bestelproces invoert, worden niet gebruikt of verkocht voor commerciële doeleinden. Op het einde van je online bestelling word je mogelijk omgeleid naar de website van je bank om je betaling te bevestigen. Geen zorgen, dit is volstrekt normaal.
  Tickets kunnen ook worden aangekocht in een lokaal verkooppunt mocht je bijvoorbeeld thuis niet over een computer of internetverbinding beschikken. Geef je bestelling door ter plekke, betaal vervolgens het gewenste aantal tickets contant en een medewerker van Fiesta Campestra bestelt de tickets onmiddellijk in jouw plaats. Meer info hierover vind je hier.

 • PAYMENT

  Je kan je ticket online betalen met internetbankieren van ING, KBC/CBC, AXA, BNP Paribas Fortis en Belfius. Je kan ook je betaling uitvoeren met Bancontact/Mister Cash, Payconiq, Maestro, VISA, MasterCard, iDEAL, PayPal of met Bitcoins. Aangekochte tickets moeten onmiddellijk en met behulp van een digipas online worden afgerekend. Overschrijvingen zijn dus niet mogelijk.

 • DELIVERY

  Is de betaling gelukt, dan wordt je ticket enkele seconden later verzonden naar het e-mailadres dat je tijdens je online bestelling hebt ingegeven. Let dus extra goed op wanneer je een e-mailadres kiest en vermijd typfouten. Open het bijgevoegde pdf-bestand in de orderbevestiging met Adobe Reader. (Je kan dit programma hier gratis downloaden en installeren.)

 • PAPER VS DIGITAL

  Bewaar je e-ticket op je smartphone en zorg ervoor dat je scherm helder genoeg staat wanneer je je ticket toont aan de ingang van het festivalterrein.
  Geef je liever de voorkeur aan een ticket op papier? Dat mag natuurlijk ook, maar houd wel rekening met de volgende richtlijnen:• Print je ticket uit op ware grootte en A4-formaat• Kies voor recto-verso indien het over meerdere tickets gaat• Vermijd gekleurd of gerecycleerd papier• Druk je ticket af in zwart-wit, eerder dan in kleur• De gegevens op je papieren ticket moeten te allen tijde duidelijk leesbaar zijn

 • RESELL TICKETS

  Een ticket is niet persoonsgebonden. Je kan je ticket dus gewoon overdragen naar iemand anders zonder de tussenkomst van Fiesta Campestra. De naam op het ticket hoeft hierbij niet te worden veranderd. Wel verleent een ticket slechts éénmaal toegang tot het festivalterrein.
  Kan je niet komen of heb je een ticket teveel, bied je ticket dan opnieuw te koop aan op de officiële Facebookpagina van het festival.

 • CANCELING

  Een aangekocht ticket wordt nooit omgeruild of terugbetaald. Het herroepingsrecht is dus niet van toepassing op de ticketverkoop voor Fiesta Campestra, tenzij het evenement wordt afgelast.

 • SUPPORT

  Fiesta Campestra organiseert de online ticketverkoop niet zelf. Als je problemen ondervindt met de aankoop van je ticket, dan kan je steeds contact opnemen met de EventSquare helpdesk. Zij kunnen je tijdens de kantooruren professioneel verder helpen wanneer je bijvoorbeeld je e-ticket verloren bent of als je een probleem hebt met de online betaling.

No answers found?